Over Mary's Hair & Color

DE LEUKSTE KAPSALON VAN ASSEN

Over Marianne

Zoals elk klein meisje was ik blij wanneer ik een nieuwe Barbie kreeg. Maar niet om mee te spelen maar om haar haren te knippen of te kleuren met een benzinestift. Vanaf dat moment was er al een passie voor haar.

In de jaren dat ik op de kappersopleiding zat, stagiaire was en uiteindelijk hairstylist werd ontwikkelde ik daarbij nog een passie, mensen blij maken.
Met een luisterend oor en vooral een goed advies komen we samen tot het beste resultaat.

Nu ik na jaren ervaringen opgedaan te hebben zet ik deze passie voort in mijn eigen kapsalon in Assen. Een plek waar ik samen met jou nog veel meer mooie resultaten hoop te maken.
Maar vooral een plek te creëren waar het leuk en ontspannen is om naar de kapper te gaan, waarbij we met een goed haar advies en jouw wensen samen tot het mooiste resultaat komen.

And last but not least waar we het vooral gezellig hebben.

Over Mary’s Hair & Color

Mary’s Hair & Color is een jonge, vernieuwende kapsalon in het hartje van Assen. Onze focus ligt op service, kwaliteit en écht tijd voor de klant.

Bij Mary’s Hair & Color staat de klant centraal. Daarom plannen we altijd ruim de tijd in, zodat we je rustig kunnen helpen met de juiste keuzes. Van rustig overleggen over je wensen tot uitgebreid advies over het onderhoud van je kapsel.

Om een goede indruk te krijgen in onze werkwijze hebben wij onze 7-steps roadmap opgezet. Zo weet je altijd exact hoe we samen tot een prachtig eindresultaat komen.

Mary’s Hair & Color is gespecialiseerd in uitgebreide, complexe kleurtechnieken zoals balayage, ombré en meer.

Maar voor echte kwaliteitskapsels ben je in onze kapsalon in Assen ook aan het goede adres.

Je bent altijd welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken, dan geven we je graag vrijblijvend advies over je volgende kapsel.

Je kan Mary’s Hair & Color vinden in de Rolderstraat 36 te Assen. Een afspraak kun je online reserveren of door ons te bellen op 0592-421370.