Veilig betalen

Alle betalingen aan Mary’s Hair & Color lopen via het beveiligde systeem van Mollie. Mollie is één van Europa’s grootste Payment Service Providers.
Als je de bestelling wilt betalen kom je in de beveiligde omgeving van Mollie. Dit betekent dat jouw gegevens nooit aan Mary’s Hair & Color worden doorgegeven maar altijd aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Mollie. Jouw gegevens kunnen hiervoor nooit door Mary’s Hair & Color worden gelezen of worden achterhaald.

Betalen met iDeal

Met iDEAL kun je je aankopen op het internet direct betalen. iDEAL brengt je direct naar de vertrouwde omgeving van internetbankieren.
iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: Rabobank, ABN AMRO, Triodis, SNS-bank, Fortis bank, ING/Postbank Van Lanschot Bank, ASN Bank en Friesland Bank.
Kijk voor uitgebreide informatie over de betaalmethode iDEAL op www.ideal-betalen.nl.

Betalen via overboeking

Overboeking per bank/giro betekent dat je, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of dmv een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van Mary’s Hair & Color. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail. Aan de hand van deze e-mail kun je de betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat je bij de overschrijving het bestelnummer vermeldt. Het IBAN rekeningnummer van Mary’s Hair & Color is: NL88RABO0152949526 Wij nemen de order in behandeling zodra het geld op onze bankrekening is bijgeschreven.