Ruilen & Retourneren

Bij maryshair.nl kunt u artikelen binnen veertien (14) dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Voorwaarde is wel dat het product compleet en ongebruikt is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit.

Omruilen

Wilt u een artikel omruilen? Dan kunt een nieuw artikel bestellen in de webshop en kiest u voor ‘afhalen als verzendwijze, bij opmerkingen noteert u dat het een omruiling betreft. Vervolgens stuurt u het te ruilen artikel aan ons retour. Zodra wij deze ontvangen versturen wij het nieuwe artikel op. Het eventuele verschil wordt bij ontvangst van het artikel door ons verrekend. Voeg altijd het factuur/retourformulier bij de retourzending onder vermelding dat het een omruiling betreft.

Retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dan kunt u het artikel aan ons retoursturen en ontvangt u het aankoopbedrag terug. Voeg altijd het factuur/retourformulier bij de retourzending, graag de reden van retour, uw IBAN nummer en naam invullen.
Mary’s Hair & Color raadt u aan uw bestelling altijd aangetekend aan ons retour te sturen. Op deze manier is de bestelling te volgen met de Track&Trace code. U als verzender bent verantwoordelijk voor de retourzending.

Terugstorttermijnen na een retournering of annulering
Betaling met iDeal of vooruitbetaling: binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending

Kosten

– Bij een volledige retournering krijgt u uw aankoopbedrag incl. verzendkosten terug, de retourkosten zijn voor uw rekening.
– Bij een gedeeltelijke retournering  zijn zowel de verzendkosten als retourkosten voor uw rekening.
– Bij een ruiling zenden we u het nieuwe artikel toe, de verzendkosten zijn voor uw rekening, de retourkosten voor het om te ruilen artikel zijn voor uw rekening.

Voor vragen neemt u contact met ons op via: info@maryshair.nl of 0592-421370
Retouradres
Mary’s Hair & Color
Rolderstraat 36
9401 AT Assen
Nederland